EU Plug CO2 DIY Aquarium Systeem Magnetische Magneetventiel Regulator Eu ronde PLUG 2 plug 220 240 V/110 V 50 HZ Zilver

European Plug 220 240V 50HZ Silver CO2 DIY Aquarium System Magnetic Solenoid Valve Regulator
  • Verkoper Atom Industrial Electrical Store
  • Van Prijs US $12.65piece
  • Verkoopprijs US $12.65piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $0.00piece0% off
  • Ratings 4.9 (86)

Bijzonderheden

TypeValves

Productomschrijving

[spanning]thuis 220 V/110 V spanning
[methoden van gebruik]
Power off, power afgesneden. de product en de lamp zijn samen verbonden door een timer, en de automatische schakelaar van de lamp is gerealiseerd met CO2, die gemakkelijker en arbeidsbesparende!
[verbinding modus]
bijvoorbeeld, de " gratis CO2 " generator, de elektromagnetische klep alleen moeten worden geïnstalleerd in de middelste positie van de luchtpijp (aanbevelingen geplaatst op de aanpassing van de klep en verfijning tussen CO2 through directe controle), luchtweg sluiting, veiligheid, wordt gesuggereerd dat hoge sterkte pijp, zoals Albert transparante hoge dikte en hoge luchtpijp. kwaliteit regelventiel
[scope]
bijna alle CO2 systemen dat gebruik endotracheale ventilatie zijn toepassing! vooral geschikt voor " zorgen gratis CO2 " en andere DIY lage druk kooldioxide systeem. als gebruikt voor hoge druk gewone CO2 stalen cilinder systeem, het gebruik van betrouwbaarheid, zeker hoge sterkte van de luchtpijp, en zorgen dat de stabiliteit van de buis vaste aan een einde van de cilinder, in geval van hoge druk lood te vallen.
[prestaties kenmerken]
behulp de moer lock systeem ontwerp om effectief lock CO2 luchtpijp, om accidentele release.
de magneetventiel is lage temperatuur magneetventiel, stabiele, duurzaam, gemakkelijk te installeren.
hoge kwaliteit power line 2*0.5mm2 (power line lengte van 1.4 meters met een lange plug), " anti shock " plug, overal voor uw veiligheid overwegingen.