2017 KIKI 32 LEDs Gezichtsmasker Rode blauw oranje kleur Photon Elektrische Huid PDT Verhoogt bloedsomloop Verlicht stress op huid

2017 New KIKI USB 34 LED Mask
  • Verkoper KIKI BEAUTY WORLD
  • Van Prijs US $59.99piece
  • Verkoopprijs US $25.20piece
  • Verzending Geen verzendkosten
  • Je Bespaart US $34.79piece58% off
  • Ratings 4.7 (6)

Bijzonderheden

AritkeltypeMassage & Ontspanning
MerknaamKIKI NEWGAIN
grootteMiddellang
MateriaalComposite Material
ToepassingOverigen

Productomschrijving

32-LED Gezichtsmasker

door KIKI NEWGAIN

USB voeding

1) Niet-thermische en niet-ablatieve-risicovrije!

2) Rode LED licht (625-630 nm)

het zal stimuleren de groei van collageen. collageen is een essentiële eiwit gebruikt om beschadigde tissue en reparatie oude tissue. het kan verwijderen rimpels en krimpen poriën.

3) Oranje LED licht (600-610 nm)

het kan verbeteren de uitwisseling van zuurstof binnen de cellen de huidcellen vullen energie, ontleden pigmentatie, bevorderen lymfedrainage, en verbeteren rimpels of ruwe huid.

4) Blauw LED licht (465-470 nm)

bacteriën in acne bevat Porphyrins. vanwege hun hoge affiniteit met licht golven, de blauwe licht kan doden Porphyrins. daarnaast de blauw licht heeft kalmerende action die zeer effectief voor overgevoeligheid.

5) Een eye patch voor beschermen uw ogen

6) Model Een (3 gekleurde LEDs)

methode van Toepassing
1. uw gezicht en droog in de lucht of absorberen water met een handdoek met hoge absorptief prestaties (niet schrobben uw gezicht met een crash handdoek; of het kan leiden tot grof poriën of huid ruwheid of hydropenia).
2. take de kleurrijke LED schoonheid masker, en sluit de lijn van het masker om de uitgang gat van de power control box (computer of powerbank).
3. Druk de Kleur Selecteren/startknop, selecteer het type licht door op de Kleur Selecteren/startknop.
4. Cover de schoonheid masker op uw gezicht in een geschikt positie.
5. voorgesteld wordt gebruik de schoonheid masker op breken op een comfortabele bank of in bed, en genieten de schoonheid proces door liggen rustig en comfortabel met uw ogen gesloten. houd niet uw ogen geopend zoals lezen boeken of kranten of surfen op internet op hetzelfde tijd.
6. De schoonheid masker worden benut samen met elke huidverzorging product of een wegwerp gezichtsmasker. toepassing de huidverzorging product of de wegwerp gezichtsmasker uw gezicht gelijkmatig na wassen uw gezicht.
na voltooiing van de schoonheid proces met de set schoonheid tijd (15-30 minuten zijn gesuggereerd), de LED licht is gestopt automatisch door de power control box. neem het masker dit moment en schoon het.

DIENSTEN

Hot selling producten uit top verkopers

alle bestellingen verzonden van AliExpress magazijnen binnen 24 uur

gewijd klantenservice

VERPAKKING EN VERZENDING GARANTIE

genieten gemoedsrust met AliExpress deur-tot-deur verpakking en verzending bescherming